Nem csak hardcore nyelvtan fanatikusoknak

A diákjaim imádják ezt az oldalt, mert végre nem a megszokott munkafüzetben vagy füzetben dögunalmasan gyakorlós nyelvtani feladatokkal kell eltölteniük a drága idejüket, hanem ezen a weboldalon barangolni szórakozás és verseny is egyben. Nyelvtan gyakorló oldal nem csak fanatikusoknak, hanem azoknak is, akik megragadtak az alapoknál, vagy nem értik a Present Perfect Continuous-t 🙂

Ez az oldal pedig az ego4u, azaz English Grammar Online – the fun way to learn English. Ha Grammar menüpontra kattintunk, akkor a végtelen számúnak tűnő igeidőkön kívül még rengeteg más nyelvtani pontot is tudunk gyakorolni online. Megkapjuk a magyarázatot angolul, majd különböző szintekből választhatunk, így egyre nehezedő feladatokat oldhatunk meg. Ha végeztünk, az oldal rámutat a hibáinkra, kijavítja és röviden el is magyarázza, miért az a jó megoldás.

De nem csak nyelvtant gyakorolhatunk itt (bár ez az oldal fő erőssége), hanem íráskészséget, szókincset, kiejtést is. Kérhetünk működő tanulási tippeket és készíthetünk magunknak teszteket is. Nyelvvizsga előtt állóknak (is) KÖTELEZŐ ez az oldal.

A baj vele az, hogy nem csak 10 percet fogsz itt eltölteni, ha nekikezdesz, hanem minimum fél órát. Szóval ne késő este állj neki a feladatoknak! 😀


És ha velem szeretnél felkészülni a szóbeli nyelvvizsgádra, akkor csatlakozz a Speaking Exam Pass online szóbeli nyelvvizsgára felkészítő programomhoz.  Csatlakozz az otthonról, online végezhető tanfolyamhoz, és állj  készen a szóbelidre 8 hét alatt!

Kattints IDE a további részletekért és hogy megtudd, hogyan tudsz csatlakozni a Speaking Exam Pass programhoz!