Hol gyakoroljak? 3 tipp

Nem muszáj a gyakorlókönyv felett görnyedve magolnod a vizsgára, jó kikapcsolódást nyújthat egy-egy jól irányzott angol gyakorlóoldal. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem neked 3 olyan oldalt, ahol ha csupán napi 10 percet töltesz el, látványosan javulni fog az angolod. Próbáld ki őket még ma!

News in Levels

Elolvashatod, megnézheted és meg is hallgathatod a legfrissebb híreket a saját szintednek megfelelően. Fejleszti a szókincsedet, a hallott szövegértésedet és a kiejtésednek is jót tesz. A végén még a hírhez kapcsolódó feladatokat is találsz, sőt, csetelhetsz is a hírről a közösség tagjaival. Az oldal lehetőséget nyújt arra is, hogy teszteld, milyen szinten állsz.


English Central

Az oldalon található rövid, érdekes videók segítségével nem csak a hallott szövegértésed javíthatod, hanem a kiejtésed is, miközben a szókincsed is bővül. Érdekes struktúra, nagyon interaktív. A videók kb. 1 percesek, képaláírással kapod őket, majd jön a Learn és a Speak menü, ahol gyakorolhatsz. Vigyázz! Itt nem csak 10 percet fogsz eltölteni naponta!


PhraseMix

Learn real English” ennek a honlapnak a mottója. Olyan angol kifejezéseket tanít meg Neked napról napra, amikkel sokkal természetesebbnek és változatosabbnak tűnik majd a beszéded. Nagyon egyszerűen tanít, szinte belemászik a fejedbe a kifejezés. Durva szókincs löket!


Neked van bevált angol gyakorló oldalad? Oszd meg velünk az
English Expander facebook csoportjában.
Kattints a linkre és készüljünk együtt!


És ha velem szeretnél felkészülni a szóbeli nyelvvizsgádra, akkor csatlakozz a Speaking Exam Pass online szóbeli nyelvvizsgára felkészítő programomhoz.  Csatlakozz az otthonról, online végezhető tanfolyamhoz, és állj  készen a szóbelidre 8 hét alatt!

Kattints IDE a további részletekért és hogy megtudd, hogyan tudsz csatlakozni a Speaking Exam Pass programhoz!