Hogyan találj magadnak beszélgetőpartnert?

Mindenkinek, akinek célja van az angol nyelvvel, legfőképpen a beszéddel, kell egy beszélgetőtárs. Vagy kettő. Vagy sok. Mert te is tudod, hogy a nyelvet otthon, egyedül nem biztos, hogy el fogod tudni sajátítani. Nézd meg ezt az élő facebookos bejelentkezést és tedd meg az első lépéseket a magabiztosabb angol beszéd felé!

Régebben kérték már tőlem az English Expander facebook csoportjában, hogy segítsek nekik beszélgetőpartnert találni az angol gyakorlásához. Legyűrtem minden félelmemet és bejelentkeztem élőben a csoportban, ahol azt mutattam meg, hogyan lehet akár anyanyelvi beszélgetőpartnerre is szert tenni a neten.

Ha érdekel a dolog és te is szeretnél magadnak beszélgetőpartnert találni, akkor nézd meg a videót és csatlakozz a kezdeményezéshez.

>>> A videót itt tudod megnézni, ha csatlakoztál már az English Expander facebook csoportjához. <<<


Az ingyenes, szóbeli nyelvvizsgára felkészítő videós tréninget pedig itt találod:


És ha velem szeretnél felkészülni a szóbeli nyelvvizsgádra, akkor csatlakozz a Speaking Exam Pass online szóbeli nyelvvizsgára felkészítő programomhoz.  Csatlakozz az otthonról, online végezhető tanfolyamhoz, és állj  készen a szóbelidre 8 hét alatt!

Kattints IDE a további részletekért és hogy megtudd, hogyan tudsz csatlakozni a Speaking Exam Pass programhoz!