Angol Edzésterv program

Felesleges kudarc és pénzkidobás helyett

Te tudod, most éppen hol tartasz az angol szóbelidre való felkészülésben? Mehetsz már akár szeptemberben vizsgázni vagy kell még egy kis idő, hogy megkíméld magad a kudarctól és a felesleges pénzkidobástól?

Nagyon kevesen tudják magukról ténylegesen megmondani, hogy hol is tartanak valójában, hiszen nézd csak meg, mennyi az elsőre sikertelen szóbeli nyelvvizsga, hányan mennek neki már másodszor vagy akár harmadszor is ennek a rendkívül stresszes vizsgának.

Ha TÉNYLEG komolyan foglalkoztat a szóbeli nyelvvizsga gondolata, mert szükséged van rá a diplomád megszerzésére vagy plusz pontként fog jól jönni a felvételidhez vagy esetleg a munkádhoz alapkövetelmény,  akkor kattints.

Megalkottam neked – és csak neked, hűséges English Expander követőnek – egy egyszeri, de nagyon hasznos lehetőséget, az
“Angol Edzéstervet”.

Vedd a bátorságot és nézzük meg együtt, hol is tartasz a szóbeli nyelvvizsgára való felkészülésedben!

Tölts el velem egy 60 perces, teljesen angol nyelvű online konzultációt és én a nyelvtanári tapasztalataim alapján felállítok neked egy személyre szabott felkészülési tervet.

Kattints a képre, és azonnal meglátod, miről beszélek.

Ha szeretnéd megtudni, hol tartasz és cirka mennyi idő múlva fogsz tudni menni nyelvvizsgázni, klikkelj a képre és jelentkezz az “Angol Edzésterv” programra.